Susie Wang
 

mumiebrun

kampnagel international summer festival 15.-18. august

Billetter: jetticket.net

Kåret til en av årets beste forestillinger 2018 i Norsk Shakespearetidsskrift

‘Spesialeffekter og make-up er sjeldan vare i den frie scenekunsten. Publikum er fjetra. Eg har aldri sett maken. Eit menneskeetande museum – tygg på den allegorien.’ (Scenekunst.no)

‘Måten Susie Wang tar fantasien på alvor på er rørende og berørende. Fantasien blir en egen kraft og den oppmuntrer og forsterker vår evne til å se på menneskelivet i perspektiv. De sære, rare og groteske historiene inviterer til erkjennelse gjennom andre veier enn det rent intellektuelle. Susie Wang tar ikke bare fantasien på alvor, men også kunsten, teateret og det som kanskje ligger på bunnen av det hele: leken.’ (Norsk Shakespeare tidsskrift)


 
 
mensen.jpg
Foto: Alette Schei Rørvik

Foto: Alette Schei Rørvik

 

MUMIEBRUN

THE HUM

سونے پہاڑ

TIDLIGERE SAMARBEID (før Susie Wang):

HELP, IT’S A LAIV!

LAKSESPELET – ALLMENNINGENS TRAGEDIE

PROBLEMET VENDER TILBAKE

OM:

Susie Wang er en teatergruppe som ble etablert i 2017 av Trine Falch, Martin Langlie, Mona Solhaug og Bo Krister Wallström. Medlemmene har tidligere jobbet sammen i flere produksjoner, bl.a. som Publikum. Med bakgrunn fra performance og postdramatisk teater, er fokus nå å finne nye veier inn i fiksjonen. Eller som vi sier: 

Susie Wang er oppvokst med knust verdensbilde, men i stedet for å reflektere verden i fragmenter, har vi begynt å plukke opp bitene og sette dem sammen til dramatiske forløp basert på mimetisk tilstedeværelse og innlevelse. Susie Wang lager teater som tar fiksjonen på alvor og spiller på lag med drømmer, hallusinasjoner og fantasier.

 

TRINE FALCH

(f. 1963) Scenekunstner med bakgrunn fra teatervitenskap (UiB), Verdensteatret (1986-88) og Baktruppen (1988-2007). Arbeidet omfatter bl.a. teater, performance, utstillinger, konserter og undervisning. Med utgangspunkt i den konseptuelle og virkelighetsnære scenekunsten, er hovedfokus nå å finne nye veier inn i fiksjonen.

Har bl.a. vist arbeider på Det Norske Teatret, Nationaltheatret, Blackbox Teater, Dramatikkens Hus, Hålogaland Teater, Astrup Fearnley Museet, Bergen Kunsthall og Kunsthall Oslo.

Trine var Husdramatiker på Dramatikkens Hus 2016-17.

 

MONA SOLHAUG

(f. 1984) Skuespiller og scenekunstner. Har en BA i skuespill fra Akademi for Scenekunst i Fredrikstad og MA i Kunst og offentlige rom fra Kunsthøgskolen i Oslo. Har medvirket som skuespiller i produksjoner av bla. Transiteatret- Bergen og Verk produksjoner. Har også hatt roller i film. Medlem av Publikum fra 2012-2016. Har tidligere vist arbeider ved bl.a Nationaltheatret, Kunsthall Oslo, Rådstua, Tromsø og Teaterfestivalen i Fjaler.

 

 

BO KRISTER WALLSTRÖM

(f. 1962) Kunstner med bakgrunn fra Kunstakademiet i Bergen, Baktruppen (1989-2011), Verdensteatret 1992-93. Arbeidet omfatter bl.a. performance, aksjoner, teater, utstillinger. Har bl.a. vist arbeider på Nationaltheatret Oslo, Samtidsmuseet, Munch Museet, Bergen Kunsthall, Oslo Kunsthall, Kunstnernes Hus, Henie Onstad Kunstsenter, Preus Foto museum og div. steder i utland med Baktruppen. 

http://baktruppen.bek.no

Baktruppen wikipedia

 

MARTIN LANGLIE

(f. 1982) Musiker, komponist og lyddesigner. Som trommeslager har han spilt med blandt annet Valkyrien Allstars, Gåte, Erik Bye, Hanne Hukkelberg, Odd Nordstoga, Susanne Sundfør, Stein Torleif Bjella. Han jobber parallelt med teater og ble i 2016 nominert til Hedda-pris som lyddesigner for samarbeid med Goksøyr & Martens på forestillingen «Fri». Andre samarbeid i senere tid inkluderer Publikum («Return of the problem», «Laksespelet»), KIO («Unter Eis»), Holm/Falch («Draum om Våren»).

 

ANMELDELSER:

 
 
 
 

HELP, IT´S A LAIV!

 

PROBLEMET VENDER TILBAKE

Spillinger 2019

MUMIEBRUN

23.- 26. mai. Black Box Teater, Oslo. Billetter: www.ticketmaster.no

07.- 08. juni. Hangö Teaterträff, Finland. Billetter: tiketti.fi

15. - 18. august. Kampnagel International Summer Festival, Hamburg. Billetter: jetticket.net

THE HUM

26. september. Høstscena, Ålesund.

For mer info og pressebilder:

Frøydis Århus (produsent) mail@susiewang.no TLF: + 47 416 15 297