Susie Wang

Susie Wang is in Japan! Meet us February 13th 10:30 AM TPAM, Yokohama Port Opening, Memorial Hall. Room 9

 
 

MUMIEBRuN

mensen.jpg
Foto: Alette Schei Rørvik

Foto: Alette Schei Rørvik

 

BLACK BOX TEATER 23. & 24. mai

Billetter:www.ticketmaster.no

Kåret til en av årets beste forestillinger 2018 i Norsk Shakespearetidsskrift

Nominert til årets scenekunst 2018 i Natt&Dag

'Framsyninga er fundamentalt annleis enn noko eg har sett før. Den er allegorifylt og oppfordrar til tolking, samstundes som den er banal, blodig og grunn. Men det er her magien ligg, og dei held det dei lovar om å ta mysteriet alvorleg. Eg ser fram til å følgje Susie Wang vidare, dei fyller eit tomrom eg ikkje visste fanst i norsk scenekunst.’ (Scenekunst.no)

‘Måten Susie Wang tar fantasien på alvor på er rørende og berørende. Fantasien blir en egen kraft og den oppmuntrer og forsterker vår evne til å se på menneskelivet i perspektiv. De sære, rare og groteske historiene inviterer til erkjennelse gjennom andre veier enn det rent intellektuelle. Susie Wang tar ikke bare fantasien på alvor, men også kunsten, teateret og det som kanskje ligger på bunnen av det hele: leken.’ (Norsk Shakespeare tidsskrift)

ARBEID:

MUMIEBRUN

MUMIEBRUN

THE HUM

THE HUM

سونے پہاڑ

سونے پہاڑ

TIDLIGERE SAMARBEID (før vi ble Susie Wang):

HELP, IT`S A LAIV!

HELP, IT`S A LAIV!

LAKSESPELET – ALLMENNINGENS TRAGEDIE

LAKSESPELET – ALLMENNINGENS TRAGEDIE

PROBLEMET VENDER TILBAKE / RETURN OF THE PROBLEM

PROBLEMET VENDER TILBAKE / RETURN OF THE PROBLEM

OM:

Susie Wang er en teatergruppe som består av Trine Falch, Bo Krister Wallström, Martin Langlie og Mona Solhaug. Etter flere års samarbeid samlet vi oss som Susie Wang i 2017.

Susie Wang er oppvokst med knust verdensbilde, men i stedet for å reflektere verden i fragmenter, plukker hun opp bitene og setter dem sammen til forløp basert på mimetisk tilstedeværelse og innlevelse. Susie Wang liker teater som tar fiksjonen på alvor og spiller på lag med drømmer, hallusinasjoner og fantasier.

 

TRINE FALCH

(f. 1963) Scenekunstner med bakgrunn fra teatervitenskap (UiB), Verdensteatret (1986-88) og Baktruppen (1988-2007). Arbeidet omfatter bl.a. teater, performance, utstillinger, konserter og undervisning. Med utgangspunkt i den konseptuelle og virkelighetsnære scenekunsten, er hovedfokus nå å finne nye veier inn i fiksjonen.

Har bl.a. vist arbeider på Det Norske Teatret, Nationaltheatret, Blackbox Teater, Dramatikkens Hus, Hålogaland Teater, Astrup Fearnley Museet, Bergen Kunsthall og Kunsthall Oslo.

Trine var Husdramatiker på Dramatikkens Hus 2016-17.

 

MONA SOLHAUG

(f. 1984) Skuespiller. Utdannet ved akademi for scenekunst, Fredrikstad og Kunst og offentlige rom, Khio. Har for det meste arbeidet innenfor det frie scenekunstfeltet og medvirket i produksjoner av bla. Transitteatret og Verk produksjoner. Har også hatt roller i film.

BO KRISTER WALLSTRÖM

(f. 1962) Kunstner med bakgrunn fra Kunstakademiet i Bergen, Baktruppen (1989-2011), Verdensteatret 1992-93. Arbeidet omfatter bl.a. performance, aksjoner, teater, utstillinger. Har bl.a. vist arbeider på Nationaltheatret Oslo, Samtidsmuseet, Munch Museet, Bergen Kunsthall, Oslo Kunsthall, Kunstnernes Hus, Henie Onstad Kunstsenter, Preus Foto museum og div. steder i utland med Baktruppen. 

http://baktruppen.bek.no

Baktruppen wikipedia

 

MARTIN LANGLIE

(f. 1982) Musiker, komponist og lyddesigner. Som trommeslager har han spilt med blandt annet Valkyrien Allstars, Gåte, Erik Bye, Hanne Hukkelberg, Odd Nordstoga, Susanne Sundfør, Stein Torleif Bjella. Han jobber parallelt med teater og ble i 2016 nominert til Hedda-pris som lyddesigner for samarbeid med Goksøyr & Martens på forestillingen «Fri». Andre samarbeid i senere tid inkluderer Publikum («Return of the problem», «Laksespelet»), KIO («Unter Eis»), Holm/Falch («Draum om Våren»).

ANMELDELSER:

 
 
 

HELP, IT´S A LAIV!

 

PROBLEMET VENDER TILBAKE

For mer info og pressebilder:

Frøydis Århus (produsent) mail@susiewang.no TLF: + 47 416 15 297